Mina korvar länmar mig...

I morgon åker två av mina favorit korvar och jag får inte tfäffa dem på länge. Min fina vän Jannike åker till USA och ska gotta sig i bla New York. Jag ville bara önska dig en rolig resa och jag hoppas att du har jätte kul! Jag kommer sitta här hemma och tänka på hur underbart du har det. Hehe. Aja, älskar dig vännen.

En av mina andra koravar ska åka(min syster)och ha det bra och svettas reält i Mallorka. Hon ska på träningsläger och när hon kommer hem ska jag åka iväg så vi kommer inte att se varandra på väldigt länge. Det är både skönt och tråkigt. Jag kommer ju att sakna henne. Men jag får hoppas att hon kommer att ha jätte kul!




Min fina syster!

Haha, bilderna på mig! De är så klart tagna av syrran när vi tar små prommenader med kameran.


En galen dag i new york

När jag kom hem så blev det lätt TV. Men som vanligt så fasnade jag och kollade på topmodell och en galen deg i new york. Det var länge sen jag så den filmen(Ni vet med Olsen tvillingarna)men den är ju klockren när hon stod där och baa: "Ekonomi. Eko står för miljö som vi bryr oss mycket om. Och nomi är ett slags slang för money. Eh.." Jaa, filmen är lika bra som för flera år sedan. Eller vad tycker ni?





Nu ska jag plugga engenlska och en massa annat tråkigt.
Ha det bra!


One day closer'

Nu ska jag hoppa i sängen och sova gott, men först blir det ju lite småläsning i FRIDA(pssst! Jossan, Justin Beiber tycker Svenska tjejer är heta. HAHA) Och i morgon är det hallvers med tjejerna och även näst sista degen i skolan! Jippey, vill hya lov. En dag närmare sommaren också!

Sov gott och drömm om mig! hehe.

Sorry







A freak of nature,
Stuck in reality.
I don't fit the picture,
I'm not what you want me to be.
Sorry



Snabb colage!

Här kommer ett snabbt litet colage med fina kläder från: Halens. Det finns några små saker jag skulle kunna tänka mig att ha!



Vi börjar från vänster!

Tunika:
En fin blommig tunika som bara skriker sommar och det gillar jag! Det har
en sådan fin och bekvam rygg med en liten U-ringning. Jag bara älskar färgerna!

Armband:
Armband med dels nitar och tunna silver.
Snyggt!

Bälte:
Ett tunt bälte med nitar, snyggt till tex en stor pösig tröja och snygga schorts!

Väska:
En riktigt snygg väska med fransar. Fransar är inte riktigt jag med i detta fall
skulle jag gjärna villja ha lite släng på! Den ser också rymlig ut(Behövs!)
Men jag skulle nog aldrig stå ut med ha ha väskan på armen hela tiden.
Vill ha ett band att slänga över axeln!

Bälte:
Ljus brunt flätat är så sommar. Och jag älskar att den är lite tjock.
Sitter här och före ställer mig i den..hehe.

Armband: 
Detta armband är ju super gulligt med rosetten! Den är ju bara klockren.
Med jag slår jämt i cp knölen när jag har sånna armband och går runt med
 en svunnen handled. Hehe, smycke prodlem..någom med som har det?

Leggins:
Blommiga leggins är jag inte säker på. Kanske om de är ljusa och knä långa?
Jag har ingen aning. Vad tycker ni? Hiss eller diss?

/PS: kommentera liter med va? ;P<3


Dagens låt

Bara för att jag har fått den på hjärnan!


Dagens

Idag så jag ut så här:




Mörka jeans leggins
En randig stor tröja

Idag blev det ännu en slapp outfits. Vet inte varför jag inte orkar bry mig så myckt just nu om utseéndet. Knaske för att det är lov snart? Kanske bara för att jag är så jävla morgontrött?
Äh, skit samma. Iblan får man se ut som skit. Längtar till sommaren då man bara kan slänga på sig ett par jeans shorts och ett linne. VILL HA SOMMAR! Tur att den är på väg, känner på mig att denna sommar kommer att vara super nice!

/ps. Barbie filmen var jätte gullig! Draken bara: Jag e en mäcktig drake, jag e en mäcktig drake!
Hihi, jag bara älskar sådanna söta barbie och desney filmer. Jag kommer aldrig att växa ifrån dem! Hehe.

Hemma!

Kom hem för en stund sedan men fasnade vid TVn. Idag har det varit en trkig och trött dag så i morgon måsta det bli kul! Nu är det bara två dagar kvar i skolan och sedan blir det efterlängtat lov!

Våren har börjat slå ut, snönn smälter och det är nästan översvämning i ån. Det är jätte fint så här års i Söderköping. Jag bara måste släpa med någon kompis ut och ta lite kort. Någon frivillig?
Måsta bara tillägga att på bussen när jag skulle hem så var jag jävligt uttråkad och började då ta lite kort för att bara göra något. Efter som den inte brukar vara så mycket folk på bussen runt 12-1 så trode jag att ingen såg. FEL. Det satt en liten alkis två säten bort och bara´glodde på mig. Han verkade tro att jag var knäpp eller något. Ni skulle sett hommoms blick...och där satt jag har försökte hålla mig för skratt restan av buss resan. Hehe, ja. låter lite konstigt.

Jag just nu!


Nu ska jag skutta tillbaka och se mer på Barbie Rapunsel! Haha!

Dagens!

Orkade inte platta håret så det fick bli en ful liten knut på huvudet. Smink orkade jag inte anstränga mig med så mycket med så jag kladdade på lite på fransarna men det var allt. I kläd väg var det jeansleggins, V-ringat linne och en midje lång, svartr sikle aktigt, vet inte vad jag ska kalla det. Men en här får ni en bild!




Lite slarviga bilder,men bättre än inget!

Tur att syrran kom hem tidigt idag, jag lyckdes inte ens sätta ihop min mobil(?)som jag hämtade ut tidigare i dag. Nu ska jag nog hoppa i sängen med den nya Frida tidningen. Jag gillar att slarv läsa och kolla på bilder(hehe, jag är som ett barn när det gäller bilder i böcker. De ska vara stora, fina och i färg!) Det är så skönt och veta lite nytt om kändisarna mm är inte så fel? Har ni någon favorit tidning eller något annnat ni brukar slarv läsa?
  


Finaste bilden?


Finaste bilder lätt! Men tyvärr tappade den kvalite när jag laddade upp den på bloggen..


Jag vet att jag inte borde hoppas på mycket...men kanske i sommar?

Bästa medecinen!

Den bästa medecinen mot depp är fina låtar och kolla på gamla bilder. Så nu mår jag mycket bättre, även om jag inte har gjort det jag skulle. Jag har även förberätt en liten video blogg till er, om jag vågar lägga upp den. Hehe, det gick inte så bra! Typ 12 tagningar tror jag.

Sk sätta mig med matte och engelska nu. Och senare kommer det upp en bagens outfits och kanske en liten video blogg? Äh, vi får se. Men ida får fina Natalie och Emma stå för en del bilder!




Det är sånna glada och söta bilder jag blir glad av, dessa är bara några. Men
efter som jag aldrig har gillat mitt utseende så har jag undvikit bilder och kameror i några år, tyvärr.
 


Depp...

Ni behöver inte läsa detta, ville bara få det ur mig.

Jag har kommit in i en sådan depp period som jag alltid är i under mars-april. Jag tror att det är pga allt omkring. Skolan blir jobbig och nu när man har betyg får jag panik när jag inte fattar den minsta sak. Och jag får så fort jag inte förstår något med Matten så får jag dåliga minnen och mår ännu sämre.

Och sedan är det här med min födelsedag. De flesta längtar till sin födelsedag medans jag blir sämmre och sämmre varje dag som går.(Detta har inget med mina vänner att göra, utan mer med min familj) Mina föräldrar bråkar om pengar och det här även hänt många gånger att dagen innan min födelsedag att mamma säger "Fan, jag orkar inte bo här längre. Jag vill flytta och slippa er, så kan ni klara er bäst ni vill!" Och att hör henne säga det får mig att tro att det är fel på mig. Jag börjar dock bli van, med det gör lika ont varje gång. 
Jag har också hemska minnen från senare år och det tänker jag inte gå in på.  

Jag drar mig från beröring och vill inte krama eller prata med någon. Speciellt inte någon i familjen. Jag har alltid önskat att jag och min familj kan komma bättre överäns. Visst är det naturligt att bråka, men då ska man reda ut sakerna. Jag har försökt att prata med den två tre gånger förut..men nu vågar jag inte. För jag vet att det inte blir bättre.

Dessa två låtar hjälper mig att bli lite gladare, så att jag inte börjar lyssan på depp musik och får tankar som jag gång på gång försökt stännga ute.

Hilf mir fliegen:

Zoom into me



Så snälla, få mig på bra humör!

BJ

Sitter just nu och kolla på Bones med en Ben&Jerry´s. Bättre kan det inte bli! Han ni gjort något kul idag?

Kyrka och simning

God morgon korvar! Komm hem nyss fårn kyrka och det väntas många många fler besök där!
Ska käka snart, jag ska simma för förförsta nången på ca två månader så riktigt nervös är jag.
Undrar hur det kommer att kännas att hoppa i vattnet och använda all kraft för att ta sig frammåt...Jag undrar också hur långsant det kommer att gå för mig nu? Hahah, jag kommer att simma som en fem åring! Undrar om jag ens kommer ihåg hur man tar på sig badmössan?

Äh, vi får se om jag kommer levande tillbaka. Annars blir detta mitt sissta inlägg...hehe. Nja, tror nog att mina kompisar räddar mig.

Dagens Låt!

Jag har fått lite Kesha beroende. Endel av hennes låtar är ju klockrena! Jag älskar bara vissa låtar(Det kanske ni har märkt?) Det är bra sound och kul att bara släppa loss och dansa till. Men en låt med både bra sound och fin text är Dancing With Tears In My Eyes.



I´m dancing with tears in my eyes,
Just fighting to get through the night
I´m losing it...
With every move I die

118 100

x                                                                            mvvvvvvvvvvv < (Det var Issas söta fågel  som skrev)

Jag, sitter då hos Issa och lekar lite med hennes fågel(Jätte söt!) Vi ska ha en sex hos mig kväll igen och denna gång ska vi äta hos Issa.

Förut så smsa jag och mina kompisar till 118 100 och här kommer några exempel på vad vi skrev och fick för svar:

Fråga: Vem är Dippsy?
Svar: Dippsy är det gröna telletubbin, han är en riktig stjärna bland barn. Han är störst till storlek av de fyra telltubbisarna. Dippsy gillar att dansa och sjunga.(Det sissta var sant)

Fråga: Vem är www.dippsy.blogg.se?
Svar: Vi tror att dippsy är en söt tjej som jusst fyllt år och som på dagarna leker med sina kaniner och skäms över Hanna. Vi tror att hanna bor i närheten av Åseda och är lite hemligt kär i en tjej!
Waata f**k?

Fråga: Vem är Sabina Franzén?
Svar: Vi tror att Sabina är en glad tjej med en opssetiv inställning i livet. På fritiden umås hon säker med kompisar och är troligtvis smått känd för sin underbara humor. Hon gillar nog att resa och skulle göra det oftare om hon bara hade pengar nog. I ävrigt fick jobbar hon på som vanligt även om hon inte har hittat sitt drömjobb än.
ÄNTLIGEN något som stämmde...fast kanske lite för mycket eller?
Haha, jag är fan rädd för 118!


Efter som jag inte är hemma så får det bli en data bild!

Ha det bra!

Dagens låt!

Teylor Swift- You belong with me

Jag tycker att denna musik video är så söt. Det är inte min musik smak så mycket med det är ju bara för gullig!
Eller hur?




Nu sk jag sätta mig och kolla på peter pan! Det otecknade. 
Hahah, han är ju bara för söt!

Hihi:P

Tomat

Mår fortfarande piss! blä! Och jag ser ut som -----!!! Hoppade i duschen ock kom ut och såg ut som en tomat. Hehe, aa ni ser!


Tomaten sabina..

Nelly!

Det hjälpte lite att kolla på kläder, jag blev gladare! Hihi, kläder och choklad är en tjejs bästa medecin!
Jag hittade några godingar från nelly denna gång.


Okej, jag glömmde kolla hur mycket kläderna kosta mm.
Så jag tänkte säga lita vad jag tycker om dem istället.
Vi börjar med tröjan högst upp till vänster!

En mysig sommarkvälls tröja tycker jag. Det har en fin färg och stor fluffig och mysig.
Snygg till jeans schorts, knär långa jeans.

En fin kavar, med lite pynt på axlarna. Kavaj med schorts är snyggt!
Egentligen skulle jag vilja ha en marin blå kavar med ränder innnuti. Svart vita ränder.

En halvlång midja och långa armar. Vit och lysande med snygga axlar. Najs!
Går att ha till det mesta!

Yttligare en kavaj! Super snygg.
Lägg till ett halsband så är den perfa!

Knä långa är också snyggt. Om det är lita kallare kan det vara söknt. Det passar presis som jeans med det mesta och stora tjöjor och en liten väska över axeln. Yeeh!

Vad ska jag säga jeans schorts är alltid lika snyggt och det är sommarens plagg år ut och år in! Jeans schorts är ett måste på sommaren!

Och att ha det i en snygg färg som lyser upp outfitsen är bara klockrent! 



En sammanfattning.
Ringar är super snyggt och med en svart sten eller ett litet budskap kan de inte bli bättre!
Love it'

Armband i läder är så läckert! Och med eågra nitar ellea annat på är det bara för snyggt!
Det guldiga är snyggt och man kan lätt matcha det med annat.

Väskor gillar vi. Eller hur? Och små med något gullit påsom dragkedja, nitar i guld, silver och svarta.
Puss på väskor!

Och nu kommer vi till bilden i mitten. En väst av kedjor är bara så snyggt! Den gillar jag verkligen!
Så himmla snygg!

Annat sommar snyggt som jag inte hittade nu är ju blommiga små kläningar eller tröjor i många färger och snygga solglasögon! Och spets så klart!

Vilka sommar kläder gillar ni?
Har ni några favoriter?



 

Nacksperr!

I morse vaknade jag med världens nacksperr, jag kunde inte en vrida på huvudet. Så då var det bara att ta en tablett och hoppa i sängen igen. Det gick över för ett tag sedan men nu hadr den kommit tillbaka...igen.
Jag har prövat allt, verktabletter, värmedyna, tigerbalsam.. Någon som har ett tipps?

Ska i alla fall kolla på lite kläder nu! Det får en jämt all må bra eller hur?


Vad slår hjärtat för?




BlahBlahBlah!

Shenna! Hehe, måste ju komma på lite nyare saker attt säga hej på! Några tipps?
Sitter hemma och svälter..ska nog ta lite nutella och sedan plugga. Tummen ner som vanligt!
Har egentligen inget att skriva om..men, men. Jag har haft en sån dålig uppdatering så jag känner mig skylldig!
Ska hoppa till köket nu! Hue ser eran dag ut?

Degens låt!
Ke$ha-BlahBlahBlah



KLAR!

ÄNTLIGEN är jag klar med skolarbetet jag satt ca 10 timmar i streck t två dagar, så jag har inte kunnat blogga. Men nu är jag klar och kan fortsätta med normal uppdatering.

Jag hinner inte ladda upp en dagens outfita nu men senare i kväll kanske(hehe, har inte ens klätt på mig och vi ska åka om 20 min) Äh, bästa att jag skyndar mig!
Ha en bra dag!


Tjejerna får stå för bilden nu!

My Girls!

Nu har mina tjejer åkt och det är dags att städa det sista från sex hos mig! Det blev en lyckad kväll då jag stod för maten och jag är nöjd med min insats. Ska hoppa i sängen också för i morgon kommer kusinerna och jag måste henna plugga med! Ja, vi hörs då i morgon! Puss!




Som ni ser så har jag inte fixat håret och så. Men idag så hade jag på mig mörkblå jeansleggins, ett svart linne och se halvlånga tröja med tjocka tråder från monki!
Jag har också lyckats öka min lilla TH samling mer en gammal live DVD schrie(+ Zimmer 483 liva och skivar Scream) Någon gång så kanse issa och jag ska ha en lite TH kväll:P!

Puss och tack för en fin dag mina vänner!


Back on Track

Jag och mamma tog ju en tur i affären och hitta en massa goda saker! Hehe okej..bara nutella. Men det räcker gott och väl! Jag gjorde nyss en fruckt drink och det blev jätte god!
Fasta det såg ut typ så här...

Före

Unnder

Efter


Hehe, vill ni verkligen komma till mig i morgon?


Look for today!

Idag hade jag på mig:

Jeansleggins från HM för 199:-
Linne från Gina Trikot för 99:-
Stickad lång tröja från Gina okänt pris.
Halsduk från  Åhléns okänt pris.



Är det så här man ska ha den??
Hehe, jag får panik när jag ska få av mig hlsdukar och det bara fansnar hela tiden!
Någon som känner igen sig?

Zimmer 483 live

Idag var det ännu en rolig dag på praon(Skivlagret Norrköping) men fina lilla skiten Jannike!
Det råkade komma något litet med i min väska idag igen. Jo, det är DVD:n Zimmer 483!
Jag har bara lusta att placera röven i sängen med ett par feta hörlurar och datan mitt framför mig och njuta av grabbarnas fina musik! Men...nej. Det går ju såklart inte.. Nu ska jag äta lite och sedan ner med Mammi till stan( Mat affären alltså!) Och köpa lite till bla Sex hos mig.

För er som gillar new moon(Twilight-sagan) så finns den ute på skivlagret i ingelsta shoping!
För bara 169? Kommer inte ihåg priset men det är ett bra pris. Det "ska" kosta 200, så passa på!
Det gjorde Jannike, hehe.

Nej, nu ska jag proppa i mig lite mat och sedan rota i köket efter några produkter och så länge får scream- skivan spelas i hög volym!


En lycklig ägare av Zimmer!

Can it be love..?

Är just vad jag undrar just nu?
Jag har nog aldrig kännt kärlek(För utom till familja och vänner) men jag tror att jag har fått en glimt av vad det är. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte alls på kärlek. Det liksom finns inte hos mig. Tror ni på kärlek?

Denna glimt av kärlek har hjälpt mig frmmåt och gett mig självförtroende. Det är för en del "bara några ord" men för mig är det en stor del av mitt liv. Ja, jag pratar om musik. Många har kallat mig emo mm(inga av mina "nyare" vänner, utan gamla så kallade vänner) bara för att jag lyssnar på musik jag kan rellatera till. Men jag känner en underbar känsla när det gäller musik och när man kan hålla sina frvoriters(Tokio Hotel) skiva i handen och tänka "denna är bara min" så känner man sig speciell. 

Jag har inte riktigt vågat köpa en skiva för att jag har varit rädd för att folk ska tycka att jag är konstig. Men va fan? De lever inte mitt liv. Ni tycker vell inte att det är fel? Det är ju som att vara i fängelse.

Några kanske skrattar åt mig nu, men musik för mig är som att skratta. Jag har svårt att å ut känslur geom att prata så då kommer det ut genom musik. Och alla måsta nog hålla med att musik kan man inte leva utan. Eller vad säger ni? 

Tokio Hotel- In your shadow(i can shine)


Tokio Hotel- By your side


Tokio Hotel- World behind my wall

(Ville ha med musik videon på denna låt för att videon säger också så mycket!)

Tokio Hotel- Hilf Mir Fliegen

(För er som inte förstår tyska så ser ni översättningen här)

Självklart så älskar jag typ alla deras låtar och så finns det många andra låtar av andra artiser som är jätte fina. Men TH är mina favoriter så det får bli deras 4 finsate låtar här!


Jag är super lycklig när jag håller en av deras skiva i handen!
Någon som har kännt samma känsla?

Dagens låt+ Dagens look...igen

Jag så här ser jag ut nu!





Dagens låt blir:
Kesha- Your love is my drug




/PS- jag glömmde/hann inte lägga upp en bild på mitt senaste köp..men jak ska försöka i kväll!
Ha en fortsatt bra dag!

My look

Idag ska jag även på en liten tur till min lilla vän Linnea! Vi ska ju ha Sex hon mig. En liten grej som jag och några vänner kom på. Det är ju typ som halv 8 hos mig, jag har u även en liten kategori till det!

Nu är jag hemma och ska fixa ett par goda tomat mackor och se på disneychanel..hehe, någon mer än jag som inte orkar se på något allvaligt pogram efter skolan?

I dag så jag ut så här:



Vad ska jag säga..jag är svart igen!

Fast jag ska byta look för att mitt svarta linne har ett stort jävla hål i kanten...är det bara mina Ginatrikot linnen som går sönder??

Rock Hard

Just nu så jobbar jag i skolan med ett tema som handlar om sex och kärlek och jag har nyss hjort en passande framsida. Där det står en bra text. Jag snodde den från en tröja som haar sålts för att stödja och ge pengar till HIV smittan. Der har sålts som for av en tröja deär det står: Rock Hard, Fuck Safe. Jag tog texten från denna tröja:


Det är då denna tröja. Det var Tokio Hotel som har designat denn så att fans skulle köpa den så kunde de få in pengar och ge till HIV drabbade. Det har självklart inte skrivit FUCK utan de har ju såklart bytt ut  så att det blir F***Safe. Ja, ni fattar.

Min lilla ide blev sedan så här:

Jag ska öägga till skuggor och små detaljer mm.

Så vad tycker ni?
Eller ska jag göra om den??


Två Lite Nyare Låtar

Jag har ju skrivit om två ¨låtar för ett tag sedan, nämligen Avril Lavinge-Alice och Tokio hotel ft


Avril Lavinge-Alice



Tokio Hotel FT Keril-Strange


Som jag har sagt så tycker jag att det är kul att Avril har skrivit en ny låta och att TH har jobbat med någon annan. Jag tycker dessa låtar är fina speciellt Alice...hehe, så säger jag typ till alla låtar men vad är livet utan musik?

Vad tycker ni om dessa låtar?

My Chemical Romance

Jag gillar all musik men jag har alltid gillat popp/rock/popprock lite mera. My Chemical Romace är ett bra band-lite äldre då men, men- som har två väldigt fina låtar. Som dessa två- Cancer och Black parde


My Chemical Romance- Cancer




My Chemical Romance- Black Parade


Jag tycker att dessa låtar är jätte fina och de är rent ut sagt underbara...jag lyssnade litepå detta band när jag var lite mindre.

Har ni några favoriter?
Eller tycker ni om MCR(My Chemical Romance) och då har några fina låtar av dem?

Look for today


Jag idag mina vänner!




Vist har det blivat ganska varmt uten nu ändå? Jag trodde aldrig att  jag sklle kunna bära min snygga skin jacka!


I´m Back

Hemma igen! Efter en lite prao dag. Trots att det är andra dagen så har man liksom kommit in i "rutinerna" lite. Jag proar som sagt på skivlagret i ingelsta shoping och det är ett soft och ganska kul ställe.

Nu har jag kommit hem men en litea ska i en kasse, jag kan visa sedare.
Här är min lilla look for today!
Haha, märkte att jag glömmde lägga in det på usbt så look for today kommer senre!

Puss!


Ett hjärta

Ein Herzschlag entfernt
Und verschwindet in tysnaden
Über den Rand scheint langsam
Und wake up in den Boden
Wir sind also mit der Realität konfrontiert


One heart beat away
And disappears in tysnaden
Over the edge seems slow
And wake up in the soil
So we are confronted with the reality



EGO


Haha, till sista bilden!
Ja, ibland så måste man vara lite ego!
Eller hur?



Pluggtrick?

Det är så här man ska plugga!




En go filt över sig, Tokio Hotel på högsta volym och en super god godis påse i handern. Det blir lättare att konsentrera sig och man kan inte sjunga med i låtarna när man har munnen fluut med fett gosis!

Vad är erat plugg trick?

Don´t make it true

Hej bajskorvar! Idag blir det en sådan stressig dag igen..ni vet pluggg osv. Ska kolla några bloggar och sedan sätta rumpan i stolen och plugga. Idag hade jag prao på SKIVLAGRET det var ett ganska soft jobb(idag i alla fall) Det jobbet är till för 1-2 pers och vi var fem så vi fick sluta tidigare då.




Hehe, okej den sista bilder såg egentligen ut så här:

Haha, I scream into the night for you,
Don´t make it true...

/PS- I morgon ska jag fixa en väldigt efter längtad sak! HIHI

Ha det bra sötnosar!

...

Åh, känner mig jätte stressad nu..jag har förskökt att plugga länge nu men jag kommer inte igång och huvudverken är fortfarande kvar...Någon som känner igen sig?
Har någon några tipps på hur man kan plugga? Asså sitter ni vid köksbordet eller nått?
Hehe, jag har lust att slänga alla skolgrejer i soporna!

Ska hoppa i en duch och tvätta håret...kanska hälper mig..
Hatar att ha ont i huvudet!

Feber!

Jag vaknade nyss med svullna ögon och svullan kinder och tyvärr...feber. BajsBajsBajs! Det måste bara vara borta tills i morgon! Jag ska ju praoa då!

Hur mår mina andra läsare? Ingen feber?


Jag känner mig precis så här!

Jag ska bädda ner mig i soffan framför MTV på låg volym och måste nog ta med en massa plugg också!
Vad ska ni göra denna fredag?

Lite bättre bilder!

Detta är dagens kläder!


Hehe, okej det är fortfarande slarviga bilder men kolakan är nio nu och jag gick upp ca10!
jag är trött!

Pizza och melodifestival!!

Jag kom hem för ett tag sedan efter att sett Alice In Wonderland. Den var jätte bra, en film värd att se! Och 3D gjorde den mer intresant...hehe barslig som jag är. NU käkar vi hemmagkord pizza mmmm! Gott som fan!
Och kollar på melodifestivalen. Jag är tycker om två låtar...även om de inte är sådär DAAAM...äh, ni fattar.
De är i allla fall Erik Saade- Mandoy och Darin-Your out of my life.
Har ni några favoriter?

Jag i de coola 3D glasögonen.


Jag just nu..(Diggar 3D glasögonen!)...okej, jag ska inte
ljuga.. det ser mer ut så här:

japp, jag diggar verkligen glasögonen!


I´m ready to go

Så här ser jag ut!


Hehe, jag ville inte visa mina påsar under ögonen!


Och min kära skin jacka på!


som sagt lackleggins, skjorta och en massa ringar!

Jag laddar nog uppe n bättre blid senare!

Kusiner!

Nu ska jag göra mig i ordning..ni vet det sissta innan man drar. Har tagit på min lackleggins, ringar, armband, en vit skjorta och har inte orkat göra något med hårat men skit samma. Jag tror att det får bli min kära skinn jacka från New Yorker i tyskland.
Åhh, vad jag vill tilbaka. Visst landet är inte det varmaste men jag gillar att se mamma glad när hon träffar sina vänner och släktingar och jag måsta säga att jag vill åka till tyskland och äta frukost där varje dag..hehe.
Jag får hoppas att det blir någon liter resa i sommar!


Här är mina fina kusiner på mammas sida. (De bor här i Sverige men vi
har dragit ner till tyskalad med endel av dem) När man ser denna bild så
skulle man nog inte gissa att jag och michelle var syskon utan mer att
jag och skiten som sitter berdvid mig skulle vara syskon. Och michelle och
andra skiten bredvid henne med blånt håt skulle vara syskon.
Älskar mina kusiner!

Romme

Nu ska jag berätta om min roliga Romme resa.


Vi åkte tidigt på morgonen och det tog fyra timmar att åka från Norrköping. Men det var inga problem efter som att jag och Jannike gjorde oss hennestadda och bekväma. När vi väl var framme och hade fått våra skidor så gick jag, Linnea och Jossan och började i det två bran backarna som var väldigt lätta. Efter en kort stund vågade vi oss upp i lite högre backar och då join Anton oss. Vi åkte sedan i en massa roliga backar och hade väldigt kul.

Men sedan började dagen gå mot sitt slut och vi bestämde oss för att avsluta med en svart backe på andra sidan berget. Men mitt i backen så ramlade Anton och honnoms skda gick sönder. Vi andra fick åka ner medans Anton fick gå ner. Då var det ca 10 min kvar innnan vi skulla samlas. Så Linnea och Jossan skulle åka och säga till våra lärare att vi skulle bli lite sena. Anton och jag lyckades fixa skidan.

Och vi tog en galj lyft upp för en skit brant backe var på Anton ramlde i mitten av backen. Och han fick nerv brott. Jag sa då att vi fick gå upp för redten av backen. Men Anton tog två steg och satte sig sedan ner var på jag också fick nerv brott och började skirika högt till honnom( Vilket var fel av mig..förlåt) Sedan ringde min mobil och Jannike svarade och jag började skrika på henne också(Fölråt igen)

Vi gick sedan av lift backen och in till det sarta som vi hade börjat på. Sedan hörde vi en skoter och vi fick skjuts. TACK OCH LOV! Annars skulle vi aldrig kommit fram. Men det var jävligt läskit! Han åkte typ 200km upp för den svarta bcken och sedan ner för nästa var på en av våra lärare stod med kameran i högsta hugg!

Haha, det var i alla fall skit kul!


Min fina Natalie sov sött under halva buss resan dit. Lat mask!


Jag innan jag hade lagt mig ner i en stor hög med benen över Jannike..
hehe.


Men Linnea...man ska ha glasögonen över ögonen och inte näsan och munnen...


Trubbelmakaren Anton i backen..hehe!


Jossan var bra och lärde sig snabbt precis som Linnea och Anton!

Nej, nu ska jag packa upp min feta väska och fixa mig lite!


Flaskt!

Ni vet vad jag skrev igår...att jag levde? FALSKT! Jag är så död man bara kan bli. Jag vaknade 9 trött och med en täppt näsa sant svullna ögon och torr hals. Jag har också ont i foten och är lite svullen. Stukning?
Hoppas att de går över till i kväll då jag ska på bio. Jag och Jannike ska som sagt gå och se Alice In Wonderland. Har någon sett den filmer redan? Är den bra?


En glad skit unge ute i kalla Sverige!

Jag lever!

Ja, det är sant. Jag är inte död..! Som ni kanske vet så åkte jag med skolan till Romme och det blev en väldigt lyckad liten trip! Dev var kul och jag fick till och med åka snöskoter! Hehe. Jag berättar mer i morgon-Ska ta en välbehövlig dusch och måla mina fula naglar svarta då jag äntligen har orkat släpa röven till nagelacks hyllan..hehe- då jag också ska med min lalla korv(Jannike) och se på bio!


Mycket att göra!

Idag är det en sådan jobbi och stressig dag. Med en massa arbeter. I morgon ska jag åka till Romme men några i skolan och åka skidor(Vilket ska bli skit kul!) Men det är så stressit. Men ska fixa mat, matsäck, packa mm. Jag ska sova hos en kompis o Norrköping så att ja slipper gå upp så tidigt.
Naj, nu ska jag steka pankakor;)

Ha en bra dag!


(jag har ju inte laddat upp en bild på länge så här kommer en gammal favorit(2008?)

Hehe, bara älskar denna bild...som ni kanske ser så var vi inte särskilt berädda..höhö.
Nae, fetton som vi är så tar vi ju en god glass som man ska! Älskar min syeter<3

6 Hos Mig

Som ni redan vet så har vi haft en tjej middag som vi kallar för 6 hos mig. Det är lite som en tävling. Vi är fem tjejer som är med och idag hade vi den första middagen som då var hos min vänn Jossan. Vi åt tonn med mat och det var väldigt gott! Jag är mätt som en blåval! Vi hade trots all matlagning(som bara Jossan tog hand om) så hade vi väldigt kul!

Till mina fina tjejer: Hade ni trevligt?
Och till mina andra läsare: Hur har eran dag varit?

Min dag

Godmorgon! Idag så kommer det inte vrara så bra uppdtering för att jag ska stanna i stan hela dagen. Förs är det ju skola och sedan är det att fixa lite med prao och efter det är det 6 hos mig som jag och mina vänner ska ha som en lite kul grej!

Hur ser eran dag ut?


Attans..

Fan, fick en plötsig magvärk och ligger helvböjd i stolen...ajaja! Någon som vet hur man tar bort typ magknip?? sååå ont..någon som har haft det förr??

Köppt nu!

Jag glömmde säga att jag har köpt min lilla sommar kjol! Fin och blogmmig för 99:- kr på Gina!
Kommer att vara jätte fin till ett par gladiator skor och en vit tröja!

Gu vad jag längtar till sommaren! Någon mer?

Här är i alla fall sommar blomma!



Fräcka Fröken

Idag har jag varit i skolan och sedan kollade jag på Issas tennis träning. Det var kul, för hon och hennes tränare kastade tennis bollar på mig! Så jag funderade ett tag på lite hemd.

Efter det så gick jag och Issa för att fika på fräcka fröken. Jag tog kladdka som var jätte gott! Vi satt där i tre timmar och pratade. Det var jätte trevligt och kul.
Nu har jau kommit hem och ska sitta lite vid datan för att sedan gå och lägga mig!

Huar har eran dag varit?

New day

Nu är det en ny fin dag som börjar med skola och sedan umgås med Issa. Jag och Issa ska på "hemligt" uppdrag...Gissa vad det är?
hehe.

Ha en bra dag alle sammans!

Pluggar

Jag ligger och pluggar nu...sadface för det!


HAHA, lite kul måste man ju ha!

Dagens!

Idag har det varit en bra och trevlig dag. Éfter som att jag inte kan ladda upp nya bilder så kan jag i alla fall beskriva min outfits.
Jag har på mig en svart bh med blommor och hehe! Nae, skoja.
Jag har på mig ett blommit och färgrant linne som sitter "löst" och en svrat tröja med långa dragkedja över det. Och på benen ett par mörk blå leggins jeans och som pricken över I:t ett nita anrmand och lmassa ringar!

Idag var det ju varmt också! Eller hur? Jag kunde stå och vänta på bussen med bara olinne och en öppen tröja! Våren är på väg!

Godmorgon

He! Hoppas att ni har haft en trevlig helg? Idag blir det en sån här tråkig dag. Ni vet. Upp-skola-hem-plugga...osv. efter som jag inte plugga något alls i helgen så får jag ta fett det nu..

Aja, he en bra dag!

Project Runaway

Såg nyss på finalen av Project Runaway. Irina vann. Jag hade ingen frvorit precis alla var skit bra! Hade ni någon favorit? Brukar ni följa de pogramet?


KaptenKrok!

Hehe, asså var bara tvungen...


Jag: Mamma, det finns ingen krok till lycktan(en sådan man hänger i förnstret)
Mamma: nae, men då får jag vell fixa en..
Jag: Annars lånar vi kaptens krok...haha fattar du?? Asså kaptenkrok?? HAHA så rolig jag är!


Hehe, jag var rädd för honnom
när jag var en liten korv!


Nu till lite socialare saker!
Jag var tvungen att hoppa i duschen igen..efter att ha skitit som ett djur med damsugarn(städa mitt rum)
Så ska äta tomtegröt nu(kommer alldrig sluta säga tomtegröt!! Tro mig, när jag är 80 bast kommer jag att sita på pantionatet och ropa: "ska vi äta tommtegröt ikväll?!")


Jag för en ett tag sedan..har svarta naglar nu;) 

Avril Lavinge

Som jag tidigare har skrivit på bloggen så verkligen gillar jag Avril Lavinge´s musik. Jag började gilla henne ca: 3-4 år sedan och blev kär i hennes låtar. Hon är nog den enda tjej vars musik som jag verkligen älskar! Jag yssnade på hennes musik oavbrutet i ca 2 år. Men sedan har hon inte varit så aktiv. Förutom konserter och turneer och hennes nya låte till alice in wonderland. Men nu sitter jag och njuter förfullt, sjunger med och ler.


En grym tjej men ängla röst och fina texter!

Kan man utrycka känslor på annat sätt än genom musik och bajsa?


Frågestund?

NU här denna skit unge klättrat runt i tvätt stugan och damsugit. Lort ungen har också tagit en dusch(vilket behövdes!) efter att ha degat i soffan och svullat hela dagen. Denna helg behövdes. Det var så skönt att sova och vila. Någon med som tog det lungt?

Just nu chattar jag med Issa och kollar efter lite saker på nätet. Inget speciellt har hänt. Bara de gamla vanliga rutinerna. Har ni gjort något idag?


/PS, skulle ni tycka det skulle vara kul med någon fjuttig fråge stund? Hehe, har nog inget bättre för mig på dagarna. Vill järna veta, så kommentera ja eller nej.

Center stage turn it up

Jag kom nyss upp ur soffan efter att ha sett dessa filmer på TV 1000.

Center stage tur in up.

Jag har sett denna film någon gång förut men kommer inte ihåg när. Men den var lika bra nu som då. Filmen handlar om en tjet som dansar balett och söker in till en profitionell dans skola där hon träffar en kille(snygg kille hehe) Han kommer in till skolan men inte hon. Hon försöker att visa sin lilla syater att allt är möjligt om man bara vill så därför ljuger hon för sin syster och säget att hon har kommit in till skolan och stannar då kvar i stan och jobbar på en nattklub där hon ofta träffar kilen och de bästemmer att han ska hjälpa henne med dansen.



Den är verkligen värd att se! Skit bra med både fin balett och cool hipp hopp dans!
Rankning: DDD

Armageddon.

Denna film har jag också sett förut. I skolan. Det var inte bra för jag bölade som en liten unge. Hehe.
Den är skit fin. Den är rörande och rolig. Den handlar om an stor sten(astroid?)håller på att träffa jorden och man har då beräknat att några måste flyga upp till rymden för att borra ett stort hål och lägga ner en bomb. Därför tar de kontakt men en av världens frammgångsrikaste olje borrare. Han och hans vänner beger sig ut på en farlig resa till rymden för att rädda planeten. Hehe, jag var tvungen att få det att låta lite dramatiskt på slutel.



Den är verkligen värd att se. Jag hr sett den 4-5 gånger och bölat lik mycket vare gång.
Rankning: DDD

/Ps: Ni har vell hört Aerosmith don´t want miss a thing. Låten är med i filmen.

Kom då vår!

Godmorgon bajskorvar!
Sista dagen på helgen då;) Blä! Jag vill att det ska var helg för alltid. hehe!
Jag blev glad när jag kollade ut genom fönstret i morse. Solen sken och det var varmt ute. KOM JÄVLA VÅR!
Hehe!

Nepp, ska äta kladdkakan som Michelle och Simon har gjort nu;)

BYBY bajs korvar!

Brut eller blont?

Japp nu har jag slingat syrrans hår;) Hon fick sitta med en gullig mössa och blunda medans jag och Simon peta ut slingat ur håret;)
Funderar själv på om jag ska färga mitt brunare?


Denna bild är från en begravning...jag hade tonat ca 2-3dagar innan
men om jag ska göra något med mitt hår så kommar jag att tona=)

Så vad tycker ni? Brunt VS blånt(sol blekt)?

Gammalt och nytt!

Här kommer lite tips på kläder som jag vill ha:D


Från HM.
1. En Jacka längst till vänster, Snygg vårjacka som pasar till allt;)
2. En lång tröja med fin sommar ton.
3. En vit sjorta med bröstficka ganska lång.
4. En blå tight tunika.


Från HM.
1. En sommrig kjol men härliga blommor!
2. En super snygg väska som passar till allt!
3. Läder bälte=snyggt, lätt och sommrigt!
4. Fina skor passr till stan, strander mm!



Från Gina.
1. Ett linne(inte tight) Med spets, ta ett blått eller vitt linne under och Volá(hehe)
2. Snygg,Snyggt tight tunika! Sommrig och fin! 
3. Tunna leggins med "tiger ränder" på- Skit snyggt!
4. Nät leggins, fint!
5. Randiga tunna leggins, snyggt!
6. Vitt bälte med lite bling på passar till det mesta!
7. En liten väska(högst upp i hörnet) Med nitar och skit-Super snyggt!
8. En lite större väska med nita längs kante är fint!

Älskar att kolla på fina kläder till sommaren!
Vad tycker ni om kläderna? Fins/fula?  

De sista 10

Japp, nu kommer de sista 10 som jag har kommit på:

41. Klappa tiger(I thailand?) 
42. Flytta hemifrån(hehe, kommae glömma allt och två dagar senare kommer min lägenhet stå i brand)
43. Gifta mig och skaffa barn
44. Gå på spanska trappan(med mammi)
45. Skaffa härliga minnen på dans golvet(kommer att hända!)
46. Våga kunna bjuda på sig själv(kommer vara ett tufft mål)
47. Vara stolt över något jag har gjort
48. Vinna en sin tävling [X]
49. Läsa Sofia karlson´s bok( ett konstigt mål, men har alltid önskat att hon skulle ge ut en bok)
50. Avsluta denna lista till hundra!


Pankakor:D

Japp, nu har jug pluggat lit och sk gära äckligt goda pankakor med äpple mouse;) Världens godaste:)
Fast åt frukost för en halv timma sedan  hehe;)
vad ska ni äta idag?

Lala

Godmorgon solstrplar;)

I dag skulle jag till mormor och lilla morfar eller följa med till Jannike till hennes land. Men jag måsta plugga. Så nu är jag ensam hamma och sätter på MTV på högsta volym och väntar på att grnnarna ska komma och klaga. Hehe.
Saknar mormor och morfar.

Vad ska ni göra idag? Någon som har lust att komma senare då jag har pluggat klart?
Puss!

Varenda cell i mig

Hehe, nu lovar jag att jag ska skriva ett glatt inlägg som inte innhåller th.

Jag är bara uttråkad och trött, har egentligen inget att blogga om... sitter och längtar efter sommaren här. Någon med som gör??

10 skaer jag känner just nu:
Japp, min data och mobil är cp..
Japp, jag mår skit...
Japp, jag har tråkigt..
Japp, jag är arg..
Japp, jag jag skinker(måste ducha..höhö)
Japp, jag vill ha sommar!
Japp, jag har vinter depp..
Japp, Jag sitter och dränker mig i emo texter(fin rapp som kallas för emo)
Japp, jag borde plugga
Japp, Varenda cell i min kropp vill springa ut och dansa, hoppa eller dra till en flygplats och hoppa på ett paln

Någon som känner igen sig??hehe

Vat ej fan vad det är med vissa människor...

Okej för det första så skaulle jag in på aftrobnadet för att kolla lite nyheter efter som vi inte har någon tidning. Jag blev så jävla arg... vissa människor är fan sjuka i huvudet och behöver hjälp...

Jag kunde inte låta bli att kolla på en liten artickel om Tokio Hotels konsert här i Sverige och.. vad ska jag säga.. jag blev fan jävligt besviken kan jag säga. Jag försår att man har olika musik smak och illar olika saker. Men om man ska skriva om en konsert så kan man väll komma med något possitivt? Jag ska inte komma med en massa elakheter men man kan vell inte skriva vad som hellst i en av sveriges största tidningara hemsida. Visst ska man skriva ved man tycker men till en viss gräns. Själv har jag drömmt om att vara en reporter och jag kan säga att om man skirivar så här å har man inte hemma där. Och jag tycker att aftonbladet kan ha lite koll om vad som visas på deras hemsida. Om tillexempal jag skulle skriva om ett band eller en artist som jag inte tyckte om så kan man skriva "trots att jag inte tycker om denna musik så tyckte jag att de gjorde en bra konsert uten fel och blablabla" och inte "Det är något som saknas..ett par riktigt bra låtar" Fan vissa växer tydligen inte upp... suck.




Här är en omogen människas artickel:




Tokio Hotel har ett brinnande piano – men inga låtar

Kurvan över nya fall av stämbandsinflammationer bland flickor, 8–18 år, i Stockholms län pekar troligen spikrakt uppåt just nu.Läkarräkningen kan skickas till Tyskland.Globenområdet ser ut som en övergiven festivalcamping. Drivor av plastmuggar och liggunderlag är spåren efter de fans som väntat i kylan.Med tanke på röran är det konstigt att läktarna inomhus gapar ganska tomma. Lokalen knappt är fylld till hälften, men det låter i alla fall som om stället är knökat.Alla tjejer gallskriker redan när en ljuskille testar strålkastarna och slutar inte förrän två timmar senare.

Sätter hjärtan i brand

Orsakerna till skrikhysterin heter Bill och Tom Kaulitz, två tyska tvillingar som har satt unga hjärtan i brand med sitt bands melodiösa rock sen genombrottshiten ”Durch den monsun” släpptes i hemlandet 2005.Stjärnan av de två, androgyne sångaren Bill som just utropats som stilikon av självaste Karl Lagerfeld, har klippt av sitt fjädriga emotroll-hår till förmån för ett överdimensionerat bakåtslick.



Tafflig tonårslyrik

I den nya frisyren och svarta skinnkläderna från DSquared2 ser han nästan exakt ut som Rihanna. Om Rihanna hade varit en tanig vit pojke från Sachsen-Anhalt vill säga.Looken är okej. Den taffliga tonårslyriken med alienationstema, framförd med vän sång över Rammstein- och Scorpions-rock inte lika acceptabel.Tokio Hotel bjuder visserligen på klädbyten, ett brinnande piano, konfetti och dubbla omgångar extranummer, men det är något som saknas. Några riktigt bra låtar till exempel.




Ursäckta mitt utbrott, men jag orkar fan inte läsa dett om människor som gör vad de kan för att få glada fans. Det spelar ingen roll om det är TH eller någont annat band ellet artisst...det får tillräckligt mycket kretik av andra. Varför dehöver mäniskor ALLTID leta så jävla myckt fel?
Jävligt omoget sätt att skriva på om vag ska säga var jag tycker..det fans inte en enda possitiv sak. Och TRO MIG det finns flera possitiva saker hos alla!!

/ PS: Jag vill vara noga att alla fatta att jag inte manade att man inta får säga vad man tycker..det handlar om hur man skriver och respekterar folk.


Ska köpa?

Idag var jag som sagt med Julia och Jannike;) Jag så då denna skönhet. Var lite tveksam först i dörjan om den sklulle vara fin och så provade jag den och blev so in love. Den skulle sitta jättefint på en varm sommar med en vit fluffig tröja med bröstficka och ett par gladiatos skor.

 

Yttligare 10:)

31. Stå i Efeltornet(Högst upp och kolla på utsikten)
32. Ha på mig proffitionella naglar(hehe, mina naglar är korata och fula, så lite bling skulle va kul va?)
33. Besöka Dubai
34. Beska New York
35. Besöka Wahington DC
36. Besöka Miami
37. Besöka LA
38. Få TH´s autografer
39. Bada med delfiner
40. Klappa vargar

Japp, nästa 10 kommer nog snart;)

Sex Hos Mig

Mitt i denna kalla vinter så måste man ha litekul och mysigt eller hur? Därför har jag och några vänner bestämt oss för att ha ett litet eget halv åtta gos mig..fast sex hos mig för att det skulle låta lite roligare..höhöh(Men framföar allt att jossan säger att hon kan laga mat fast vi inte tror henne, så upp till bevis nu va?)

Det kommer att utses en vinnare(kommer att bli jag hehe) som lagar bäst mat som består av 3 rätter:
Förrätt,Varmrätt,Efterätt. Och det kommer bedömmar på nåra delar.

Detta kan vara kul om man bara väntar på att våran ska bryta ut. Du kan ju komma på något annat än att laga mat, som tex kariokekväll eller något. Var påhittig så kommer men ur denna viterdeprition.

Jag antar att det kommer se ut som något som detta:

byby<3

/PS: Jag kommer inte att ladda upp några nya bilder nu efter som min gammla mobil inte får någon kontackt med varekn min data eller denna. Sorry.

Truck?

Pappa kom ehm nyss och sa: "Gissa vem som hade alla rätt då??"
Jag: "va? Du jobbar ju?"
Pappa: "ja, och nu får jag köra truk"
Jag: "oh, va coolt! Det skulle jag säkert vara grymm på!"

Jag såg framför mig en sådan biff:


Jag: "På tal om prov, jag och Jannike vann tecknik 8:an"(haha jag var skit glad..höhö)
Pappa börjar as garva coh: "Du vann vad? Tecknink?HAHA!"
Jag: " men jag är smart!"
Pappa: "ja,ja visst..."
Jag: " föresten vad är det för skilnad truck och monster truck?"
Pappa: "´Det är därför jag inte tror att du vann teckik 8:an!"

Det visade sig att en vanlig truck ser ut så här:

Jag  bara: "Wataaah?"



Kann es wirklich wahr sein?

Kan det verkligen vara sant?
Jag och Issa-vi vet att det fortfarande inte är bestämt alls-men vi knaske ska dra till frankrike eller Schweiz och se ingen mindre än TOKIO HOTEL!!!

Jag kan knappt fatta det?? Jag vet ätt det förtfarande bara är drömmar och att vi bra kollar priser och flyg men...
JAG KAN INTE SLUTA TÄNKA PÅ DET!! KAN NI FATTA??? OMG! Och om det blir så så blir det den 2 eller 3 april!!! SÅ DÅ KOMMER JAG ATT VARA DORTA PÅ MIN FÖDELSEDAG!! JAA!

Nepp jag ska inte bli för glad här... vi pratar ju bara om det. 


Jag har sagt det förut och säger det igen...VÄRLDERS FINASTE KILLAR
SOM TILLSAMMANS ÄR VÄRLDENS FINASTE BAND!

MEN..inget är bestämt.


Next 10 things;)

Har kommer 10 till;) Nu blir va alltså uppe i 30saker;)

21. Hjälpa sjukvård
22. Besöka ett fattigt land
23. Designa något
24. Vara/medvärka i en veckotidning
25. Intervjuva någon/några. (Kanska på någon gala skulle va coolt)
26. Pressentera ett program
27. Åka till Kina
28. Träffa mina förebilder(6st)
29. Lära mig se något bra i alla
30. Skriva autografer.(hehe, det är kul)


Vår lätta TH tävling

Issa och jag har bestämt oss för att i sommar ska vi åka till tyskland och se TH live(om de har någon lite konsert) vilket vi hoppas på:-) Vi funderar på om vi ska ta bil eller flyg...och vilket sätt som är det bästa sättet att du på...att kracha med flyget eller sjungka med färja..hmm??

Efter som en bil har begränsat med plattser (hehe) så kan vi inte ta med alla i vårt lilla gäng. Jannike och Jossan fick svara på vårt lätta lilla test. Efter som Jannike och Jossan inte är så där jättestora fans(men tycker att de är helt ok till och med bra;D) så vill ju båda följa med. Någon med som vill??


Här är våra frågor om det är någon som vågar utmana sig själv? Ni kan ju pröva?
Så kommer svaren + Jossans och Jannikes svar upp;)

Vinnaren får inget pris men vad sägs som en länk?
Jag har inte så stör blogg men, men;)
Lycka till!

Frågor:
1. Vilket år slog TH igenom?
2. Villken låt var det som de slog igenom med?
3. När fyller Bill och Tom år?
4. Vilken skiva kommer det flesta låtar från på engelska på albumet Scream?
5. Vad heter Gustav i efternamn?
6. Vad betyder: Leb die secunde?
7. Villka är huvudrollerna i musik videon Automatic?
8. Vilken stad bodde de i?
9. Vad heter deras turne?
10. När släppte de deras första engelska album?

Ha det bra;)


Oh my gush!

Hehe, tårar...igen! Jag hörde just World behaind my wall akustik och jag dör....igen!
Såfin!Såfin!Såfin!

Här är den:
http://www.youtube.com/watch?v=7WEAZJpoz44
Finns också på Spotify



Världens finaste band!

I wont let go

Bloggen kommer att sjutas undan resten av kvällen....mår inte så bra(personliga själ)

Ska fortsätta lyssna på TH, de tar mig egenom svåra stunder och minnen.

I wont tet go

Kan inte andas...

Jag svär...jag kan inte andas...


Jag är ensam hemma och lyssnar på TH på högsta volym...Och jag lovar jag kan inte ANDAS.
Satte nyss på Hilf Mir Fliegen och jag dör! Tårarna bara rinner..
Jag brukar inte lyssna på TH på hög volym men nu när jag gör det får jag med kännslor i mig och ´fjärlilar vaknar i min mage....

Komm und hilf mir fliegen
Leih mir deine flùgel
Ich tauch´sie gegen die welt
Gegen alles was mich hält
Ich tauch´sie heute nacht
Gegen alles was ich hab
Gegen alles was ich hab

Säg vad ni vill men detta är fan i mig den finsate låten som någonsni skrivits!
Och till er som säger att jag inte förstår vad de sjunger så gör jag det visst. Första gången jag lyssnade på denna låt förstod jag mer än halva låten utan att kolla översättning.

Jag har växt upp med tyska runt om mig...min mammi, mormor, morfar pratar en del. Oma, opa och Anne har pratat till mig på tyska sedan jag var liten och gör det fortfarande. Även om jag inte läser detta språk så tycker jag att det är ett av det finaste och jag förstår ganska mycket. 

Och TH...NI ÄR FAN BÄST!




Om ni tycke att jag är tjatig....så bryr jag mig inte just nu..hehe. Älskar er mina vänner<3 

Mina favoriter

Haha, misstolka inte rubriken nu... jag ska inte skriva hur mycket jag vill åka och se Tokio Hotel! Fyf*n vad jag vill då!

Äh. det här inlägget gäller smycken nu. Jag tängte visa några favoriter nu.


Här är mina favorit ringar. Jag har alltid tyckt att det är snyggt att dränka sina fingrar med ringar men jag har aldrig kunnat använda några. Jag hatar egentligen saker som sitter hårt runt min kropp. Jag har bara 8 st nu men det ska utökas!


Mina favorit örhängen som jag fick av min fina vänn Tina!


Fina armband som passar till en gullig sommar outfits. Och som ni ser:
nyckte till hjärtats lås:-)


Fina päl armband som passar til sommaren och det längst till vänster med an massa olika pälor är en frelsarkrans(stavning?) som jag fick på konfirmationen. Varje päla har en betydelse.


Ta ett nit armband och blanda lite stilar som denna lilla samling!


Ett svart långta armband som är dämpat om man har mycket på armar och fingrar.


En kedja som man kan använda som axelsmycke och armband och allt möjligt! Kedjor äger!



En fotlenk som jag ofa använder som axelsmycken på avarta tröjor.
Den har fina berlocker på;)


Ett gammalt armband som man fick från någon tidning? Undrar varför jag inte använt det tidigare? Och min första ring...haha var bara tvungen att få med denn! fast mina fingrar börjar tjocka till sig..hehe


Lite fina smycken som jag borde börja använda..

10 Till!

Här kommer 10 små sanningar till om vad jag vill hinna göra i mitt liv;-)

11. Springa i en rondel med en massa bilar i(och då menar jag många bilar som ska tuta och skrika på mig..hehe)
12. Gå på rock for mock( ni vet nog inte vad det är)
13. Dra bort en duk från ett fint dukat bord(med ljus och allt..haha)
14. Åka till Thailand
15. Åka till berlin( villket jag kenske kommer att göra i sommar!!!)
16. Åka till Italien(nästa år om vi har tur!)
17. Äta spaguetti glass(i sommar kommer nog detta att hända!!)
18. Tatuera mig(blir nog när jag är äldre)
19. Ta navel pearsing(också när jag blir äldre)
20. Hjälpa hungersnöd(detta detyder inte att jag kommer att hjälpa alla för det är omöjligt för en människa, men något kommer jag att försöka gjöra!)

Nästa 10 kommer snart!

Bara Bea

Idag såg vi filmen bara bea. Vi har ju som saget ett kärleks tema på g och så fick vi välja mellan två filmer som alltså heter: Fucking Åmol och Bara Bea.

Fucking Åmol
är en svensk film som gjordes för länge sedan..hehe. Den handlar om typ två lebbar. Eller igentligen om en lebb som gillar en tjej som inte är lebb som sedan blir lebb. Hehe, kanske lite svårt att hänga med..Den var i alla fall inte så bra. Fast den hade ju ett bra budskap:-)

Bara Bea är en norsk film och vad ska jag säga?? KLOCKREN! Den var skit kul och är ganska förutsägbar..men den var väldigt rolig fast riktigt cp...hehe. Äh, den är lite porrig men rolig och värd att se ;D
Vaf*n, rå diggar norskar asså. Klockren humor;D



RSS 2.0